onderhoud-vos-hoofd

Cv-ketel onderhoud en reparatie in Oldemarkt e.o.

Voor het onderhoud en reparatie aan uw cv-ketel zit u goed bij Technisch Servicebureau Vos. Onze installateur heeft jarenlange ervaring en is werkzaam in Oldemarkt, Ossenzijl, IJsselham, Paasloo, Steenwijkerwold, Wetering en omstreken.

Cv-ketel onderhoud voor onbezorgd warmtecomfort

Om optimaal te kunnen genieten van warmte is het van belang dat uw cv-ketel in goede conditie is. Laat daarom uw toestel regelmatig onderhouden door onze installateur. Tijdens de onderhoudsbeurt wordt de ketel schoongemaakt, nagekeken op eventuele gebreken en voert onze installateur diverse metingen uit. Zo bekijkt hij onder meer wat het rendement is van uw verwarmingsketel.

Cv-ketel reparatie

Indien uw cv-ketel gebreken vertoont, kunt u een beroep doen op onze installateur. Dankzij zijn actuele productkennis en ervaring zorgt hij voor een kundige reparatie waardoor u weer gegarandeerd bent van warmte.

Storingsdienst

Is er sprake van een storing aan uw cv-ketel? Schakel dan onze storingsdienst in, wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Zo zit u nooit lang in de kou, wel zo prettig. Wanneer er onderdelen aan vervanging toe zijn, overleggen wij eerst met u en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Itho Daalderop-specialist

Onze installateur is ervaren in het installeren en onderhouden van cv-ketels van alle merken. Hij is gespecialiseerd in de installaties van Itho Daalderop.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie of meteen een afspraak voor cv-ketel onderhoud maken? Neem dan contact op met Technisch Servicebureau Vos uit Oldemarkt.


Top